Aviso
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/365
caarenderues

Biòmetre IOL Màster. Zeiss

IOLmaster IOLmaster

Biòmetre IOL masterHem incorporat la tecnologia IOL master amb la fòrmula Haigis L per tal de afinar encara més en el càlcul de les lents intraoculars en cirurgia de cataracta.

La biometria ocularés una prova que mesura el tamany del globus ocular (longitud axial).
L'IOL Master és un instrument d’ùltima generació per el càlcul més precís de les diòptries de lent intraocular que hem d'implantar en els pacients que operem de cataractes.

A la cirurgia de cataractes és important l’extracció del cristal·lí a través de la incisió més petita possible conservant al màxim les estructures oculars. La segona part de la intervenció consisteix en la inserció d’una lent intraocular que compensarà la graduació del propi cristal·lí (unes 20 dioptries de mitjana). Aquí és on és important la biometria o càlcul de la lent intraocular. És important que aquest càlcul personalitzat sigui el més acurat possible per tal de que la graduació residual després de la intervenció sigui el mínim possible.

Les mesures amb IOL master són realitzades per un dels nostres optometristes i permet obtenir totes les dades necessàries per el càlcul de la lent intraocular i a més sense necessitat de tocar l’ull examinat. A més disposa de la fòrmula Haigis L, especialment dissenyada per a pacients operats de LASIK.

Aquestes mesures les estem realitzant a tots els nostres pacients abans de la intervenció de cataractes, abans de qualsevol intervenció de cirurgia refractiva i també està disponible per pacients remesos d’altres centres.

Teléfon Telèfon 

932375492
Whatsapp WhatsApp 

608502869
Twitter

 @oftalpilar
Facebook

Oftalpilar
email

 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.    

Galería de imágenes

{gallery}365{/gallery}

Log in