caarenderues

Avís legal

1. LLOC WEB
En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic es posa a disposició dels usuaris i visitants la informació legal relativa a l'empresa propietària del lloc web ubicat a l'adreça d'Internet www.oftalpilar.com

Titular: Institut Oftalmològic del Pilar S.L.
CIF. B64593718
Adreça: C/ Balmes, 256. 08006. Barcelona. Catalunya. Espanya.
E-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Telèfons: 34 93 237 54 92
Registre mercantil de Barcelona: 1002/2880   087310     20/06/2007

2. POLÍTICA DE DADES
2.1 Continguts
oftalpilar.com posa els mitjans tècnics necessaris perquè les dades siguin correctes i el web estigui lliure de virus i altres programes malignes, però no garanteix que estigui lliure d'errors tècnics, editorials o tipogràfics, ni d'omissions d'informació accessible a través d'aquest lloc web, a pesar dels esforços necessaris per evitar-los i corregir-los.

oftalpilar.com no es fa responsable de les informacions i opinions que s'emetin a través del lloc web, ni de qualsevol altre lloc al qual s'accedeixi per mitjà d'enllaços (links).

2.2 Condicions d'ús i funcionament del lloc web
Qui utilitzi aquesta pàgina web té la condició d'usuari (a partir d'ara, l'usuari) i això implica que accepta plenament i sense reserves totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquesta informació legal.

El lloc web oftalpilar.com pot ser visitat lliurement pels usuaris, excepte les àrees reservades a usuaris concrets, en què es demana clau d'identificació i contrasenya, que són privatives de cadascú.

L'usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i aquesta informació legal. A aquest efecte, s'ha d'abstenir d'utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits o lesius dels drets i interessos de tercers.

2.2.1 Exempció de responsabilitat per l'ús o funcionament d'aquest lloc web
La responsabilitat de l'ús de la informació continguda en la pàgina web és de l'usuari. oftalpilar.com queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de l'accés, la captació i l‘ús per part de tercers de les informacions i la publicitat contingudes en aquest lloc web i de les opinions que hi expressin els usuaris.

L'usuari és el responsable únic i exclusiu de les seves claus d'identificació i contrasenya per accedir als serveis i continguts d'aquest lloc web.

oftalpilar.com no es fa responsable de l'ús indegut de les claus d'identificació i contrasenyes d'accés dels usuaris ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús que en facin els usuaris, de la pèrdua o l'oblit, ni de l'ús indegut per tercers no autoritzats.

oftalpilar.com presta els seus serveis i continguts de forma continuada amb tots els mitjans tècnics al seu abast perquè aquesta prestació sigui satisfactòria i no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de la falta de disponibilitat del lloc web. En tot cas, durà a terme totes les actuacions necessàries per restablir els serveis en supòsits de problemes tècnics.

3. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Els drets de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la informació continguda en aquest lloc web (textos, dissenys, gràfics, imatges…) són de titularitat de oftalpilar.com, que se'n reserva tots els drets, i dels seus autors i tenen la consideració d'obres protegides de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual. Seran igualment d'aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.

S'autoritza l'ús personal, no comercial.

Es prohibeix expressament l'ús o la reproducció comercial de qualsevol dels textos, imatges o materials de qualsevol mena que es trobin en aquest web, sense autorització expressa de oftalpilar.com.

No s'autoritza en cap cas:
- La presentació d'una pàgina del lloc web en una finestra que no pertanyi a oftalpilar.com, per mitjà de framing.
- La inserció d'una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de oftalpilar.com, mitjançant in line linking.
- L'extracció d'elements del lloc web causant perjudici a oftalpilar.com, d'acord amb les disposicions vigents.

Les marques o els signes distintius, logotips i, en general, els símbols distintius de qualsevol naturalesa que apareguin en el lloc web de oftalpilar.com són de la seva propietat i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

oftalpilar.com no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o que provingui de fonts alienes a aquest web.

4. LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)
4.1 Dades subministrades voluntàriament per l'usuari
Les dades personals sol·licitades als usuaris únicament seran les que impliquin una identificació de caràcter general i siguin estrictament necessàries per prestar els serveis. Aquesta informació s'utilitzarà exclusivament per donar una resposta efectiva o prestar un servei a l'usuari.

L'usuari del lloc web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza oftalpilar.com a incorporar als seus fitxers automatitzats les dades que faciliti per aquest mitjà, a l'efecte de l'exercici de les funcions d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

L'usuari del lloc web que hagi facilitat les seves dades accepta rebre informació de oftalpilar.com que pugui ser del seu interès, excepte que comuniqui que no en vol rebre, en qualsevol moment, dirigint-se a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

4.2 Drets dels interessats
L'usuari del lloc web que faciliti Dades de Caràcter Personal queda assabentat que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, dirigint-se a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

4.3 Galetes (Cookies)
En cap cas les galetes (cookies) que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del lloc web. L'ús de galetes es reserva exclusivament per facilitar a l'usuari l'accessibilitat del lloc web.

L'ús de galetes de sessió (que no són memoritzades de forma persistent a l'ordinador de l'usuari i desapareixen amb el tancament del navegador), en cas de ser utilitzades, únicament es limitaran a recollir informació tècnica per a identificar la sessió amb l'objecte de facilitar l'exploració segura i eficient del lloc web.

4.4 Comunicació segura
Les comunicacions de l'usuari del lloc web (s'hi inclouen les que continguin dades de caràcter personal) es faran mitjançant un sistema de comunicació entorn segur, establert amb l'objectiu de garantir, en la mesura que sigui possible, la confidencialitat de la informació i la intimitat personal dels usuaris. Aquest sistema permet xifrar (encriptar) la informació transmesa entre l'usuari i oftalpilar.com.

L'usuari pot verificar si es troba en un entorn segur amb la icona d'un cadenat tancat que apareixerà a la part inferior de la pantalla.

oftalpilar.com internament compleix les mesures de seguretat de protecció de dades de caràcter personal que estableix la legislació vigent, i ha adoptat les mesures raonablement exigibles d'acord amb els coneixements tècnics actuals, la naturalesa de les dades i els riscos a què estan exposades, ja sia d'acció humana o del medi físic, per evitar-ne pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés no autoritzat i l'apropiació indeguda.

4.5. D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari, seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Institut Oftalmològic DEL PILAR SLP amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: BALMES, 256. 08006 BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-los per les finalitats esmentades.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula

5. SUGGERIMENTS
Esperem que la informació d'aquest lloc web us sigui útil i us agrairem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens vulgueu fer, que ens podeu fer arribar a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Modificado por última vez en%PM, %07 %752 %2020 %17:%Mar

Log in