caarenderues

L'Institut

Balmes256 Balmes256

L'Institut Oftalmològic del Pilar és el servei d'oftalmologia de l'Hospital del Pilar de Barcelona. L’ Institut realitza la seva activitat des de l’any 1981, sent uns dels pioners de Barcelona.

Està format per un equip de professionals amb una amplia experiència i de reconegut prestigi, que te per finalitat la prestació de serveis mèdics i quirúrgics en totes les especialitats dins de l’oftalmologia.

Les activitats i serveis sanitaris que oferim, requereixen una continua adaptació a les noves tècniques, tant quirúrgiques com d’investigació i de tractament d’afeccions oculars. Això ens obliga a seguir un procés d’actualització constant.

La nostra tasca es concentrar-nos en l’excel·lència dels serveis sanitaris que oferim per tal d’obtenir els millors resultats pels nostres pacients, juntament amb un tracte humà de qualitat.

Aquest any 2020 hem llançat el repte d'intentar oferir el millor servei als nostres pacients des del nou centre que hem obert al mateix carrer Balmes, 256; mantenint lligams amb el nostre centre de referència que segueix essent l'Hospital del Pilar.

Teléfon Telèfon 

932375492
Whatsapp WhatsApp 

608502869
Twitter

 @oftalpilar
Facebook

Oftalpilar
email

 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.    

Log in