caarenderues

Navegabilitat

Benvinguts a www.oftalpilar.com, el portal de l'empresa L'Institut Oftalmològic del Pilar. Un espai on trobarà informació sobre els nostre centre, el quadre mèdic, tractaments mèdics i quirúrgics, malalties oculars i defectes visuals.

Especificacions tècniques
oftalpilar.com està optimitzat per a una resolució de 1024x768 i 1440x900. En configuracions de pantalla superiors la pàgina serà visible en l'àrea superior esquerra de la pantalla de l'usuari.

oftalpilar.com suporta diferents navegadors, com Internet Explorer (5.0 i superiors), Netscape Navigator (6.0 i superiors), Mozilla (0.6, 1.5).

La navegació a través d'oftalpilar.com es desenvolupa en una finestra única, excepte en determinats casos com l'obertura d'arxius o documents (PDF, ZIP, etc), accés a altres pàgines web, i en aquells serveis especials que ho requereixin per usabilitat.

El portal oftalpilar.com està dissenyat per evitar l'scroll horitzontal, amb la qual cosa s’evita que l'usuari perdi la visualització de la informació lateral.

Navegació general
La navegació principal del portal oftalpilar.com està basada en perfils objectius (ciutadania, mitjans i investigadors) que permeten facilitar a l'usuari l'accés a aquells continguts que ofereix el portal. A més, es basa en una estructura de seccions i categories que es troben ubicats en el menú dret (inici, categories, subcategories, temes i subtemes) i en el menú inferior (accessibilitat, navegabilitat, crèdits i avís legal).

Log in