Catalan Arabic English German Russian Spanish

L'Institut

L’ Institut Oftalmològic del Pilar és el servei d'oftalmologia de l'Hospital del Pilar de Barcelona. L’ Institut realitza la seva activitat des de l’any 1981, sent uns dels primers oberts a Barcelona.

Es troba format per un equip de professionals amb una amplia experiència i de reconegut prestigi, que te per finalitat la prestació de serveis mèdics i quirúrgics en totes les especialitats dins de l’oftalmologia.

Les activitats i serveis sanitaris que oferim, requereixen una continua adaptació a les noves tècniques, tant quirúrgiques com d’investigació i de tractament d’afeccions oculars. Això ens obliga a seguir un procés d’actualització constant.

La nostra tasca es concentrar-nos en l’excel·lència dels serveis sanitaris que oferim per tal d’obtenir els millors resultats pels nostres pacients, juntament amb un tracte humà de qualitat.

Aquest any 2015 hem llançat el repte d'intentar oferir el millor servei als nostres pacients des del nou centre que hem obert al mateix carrer Balmes, 262, primer pis; mantenint lligams amb el nostre centre de referència que segueix essent l'Hospital del Pilar.

Log in