Catalan Arabic English German Russian Spanish

Nou OCT per al diagnòstic i seguiment de patologia macular, glaucoma i pol anterior

  • Visto 4011 veces


Hem incorporat el nou Topcon 3D OCT-2000 FA plus. Es tracta d'un aparell multimodal, per a obtenció d'imatges OCT, a Color,  autofluorescència, angiografia fluoresceïnica i verd aneritra.
Les funcions d'anàlisi i diagnòstic per imatge milloren la nostra capacitat per a diagnosticar i seguir els nostres pacients. A més la nova tecnologia permet obtenir imatges de OCT summament detallades en un temps de captura molt més curt.
A més s'incorpora la "funció de Coroide perfeccionada" per poder visualitzar més estructures internes, permetent una  millor visualització superior del RPE i de l'àrea de la coroide.  
En el mateix equip disposem de mòduls per obtenir images de color de fons d'ull. A més incorporem l'autofluorescència que permet diagnosticar millor patologies retinianes com les distròfies i un millor diagnòstic i seguiment de la degeneració macular associada a l'edat, sobretot en les formes atròfiques.
El mòdul de glaucoma permet una topografia de disc totalment automàtica, comparativa de la base de dades normativa i anàlisi de progressió total (anàlisi de tendència) a partir de diverses opcions de screening. A més podem complementar-ho amb el mòdul d'anàlisi de cèl·lules ganglionars i mesurament de l'angle de càmera anterior.
Les imatges de Segment Anterior permet una varietat de funcions d'anàlisi i protocols d'escàner que permeten la detecció i tractament de moltes condicions corneals. La topografia del gruix corneal total i els valors de gruix central automàtics, són complementaris a la topografia de la curvatura corneal.

Log in